fbpx

Simcoachning

Simning handlar om repetition. Att utföra varje simtag under varje pass med perfektion. Vi tror inte på quick fixes och kan inte utlova orealistiska resultat efter en träning.

 

Vad vi däremot kan utlova är enkel, men effektiv, coaching baserad på applicerbara råd.

 

Gör dig redo för att bli en bättre simmare. Ett armtag i taget.

Teknik

Att bli en bra simmare är inte svårt. Det handlar bara om att simma. Att bli en riktigt bra simmare kräver dock mer. Grunderna är universella men varje simmare är unik och behöver olika tips för att få till den perfekta tekniken.

 

Vi förbättrar din simning genom att fokusera på hastighet, volym och, främst av allt, teknik skräddarsydd för ditt unika simsätt. 

Styrka

Oavsett om du är nybörjare eller elitsimmare är en av de viktigaste aspekterna att simma avslappnat.

 

Om vi är spända när vi simmar slösar vi onödig energi som kan användas till annat. Som att simma snabbare, till exempel. Med övningar som fokuserar på andning och kroppskontroll hjälper vi dig att hitta ett avslappnat simsätt, så att du kan lägga din energi där den behövs.

Progression

Att kunna simma snabbare utan att slösa onödig energi kommer att hjälpa dig uppnå ditt nästa mål. Men att bli en bra simmare händer inte över en natt. Det kräver många timmar i vattnet med rätt träning.

 

Vid ett kurstillfälle ger vi dig tips för att förbättra ditt simsätt. Men vi kommer främst att utrusta dig med verktyg och övningar för att du ska kunna fortsätta utvecklas på egen hand.

Om Alexander

Alexander har flera pallplaceringar i simning, han är oftast först upp ur vattnet på triathlontävlingar och innehar nuvarande simbanrekordet på Ironman Kalmar.

 

Med sin stora kunskap inom simteknik, simfilosofi och tävlingsspecifik träning har Alexander hjälpt atleter på olika nivåer att förbättra sin simning. Hans filosofi bygger på repetitiv träning – att förfina varje armtag rent tekniskt, men också att väva in hårda serier för att utmana både de aeroba och anaeroba energisystemen.

Boka simcoachning

Boka simcoachning i Borås eller Göteborg. Du kan boka en privat kurs med Alexander, gruppträning med dina vänner eller ett skräddarsytt företagspass. 

Betalning sker via faktura.

Privat

En timmes simkurs i Borås eller Göteborg med fokus på dina förbättringsområden.

1450 kr

Privat – Par

En timmas simkurs i Borås eller Göteborg, för två personer med fokus på individuella behov.

1750 kr

Minigrupp

Simkurs för en grupp om tre personer. En timmas träning med fokus på era behov.

I Borås eller Göteborg.

2050 kr

Grupp

Ett eller flera träningstillfällen med simcoachning i grupp.

Minst 6 personer per gång.

350 kr / per person

Boka genom att fylla i formuläret nedan