fbpx

Berggren:  Cykeltour

3900 kr

Under en långhelg den 12-16 maj arrangerar jag en riktigt härlig cykeltour, och du är inbjuden att delta! Detta är ett perfekt tillfälle att bygga grundstyrka och uthållighet i cyklingen och samtidigt insupa minnesvärda stunder med medcyklister.

 

Detta är ingen maxcykling eller tävling – vi kommer hålla jämn takt i två grupper vilket kommer säkerställa att alla får en så bra upplevelse som möjligt. Jobbigt kommer det såklart bli, men det är ju grejen:)

Information

Cykeltouren inleds och avslutas i Borås. Därifrån kommer vi cykla de finaste cykelvägarna mellan våra olika stopp. Vi har följebil som transporterar väskor och som kommer kunna assistera vid behov.

 

Rutter, boende med frukost och följebil ingår – det enda du behöver göra är att cykla. Vi håller två olika grupper, en lite snabbare och en något lugnare. Självklart kan man också bryta loss (både framåt och bakåt) om man känner för det. Och skulle det ta totalstopp så får man alltid hoppa in i följebilen. Men då får man bjuda resterande cyklister på glass.. 🙂

Etapper

Etapp 1 — onsdag den 12 maj — Borås till Halmstad 160 km

Etapp 2 — Torsdag den 13 maj (röd dag) — Halmstad till Karlshamn 180 km

Etapp 3 — Fredag den 14 maj — Karlshamn till Kalmar 130 km

Etapp 4 — Lördag den 15 maj — Kalmar till Värnamo 180 km

Etapp 5 — Söndag den 16 maj — Värnamo till Borås — 120 km

 

Totalt ca 770 km

Detta ingår

  • Del i dubbelrum (extrakostnad tillkommer om man önskar enkelrum)
  • Frukost
  • Följebil som transporterar väskor och som assisterar vid behov
  • Planerade rutter och GPX-fil att ladda in i cykeldator / klocka
  • Fantastisk träning, gemenskap och oförglömliga minnen

Anmäl dig

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här nedan. Betalning sker mot faktura senast 30 dagar innan start. Återbetalning sker endast mot positivt corona-test.

Vid eventuellt förbud från Folkhälsomyndigheten, Regeringen eller annan instans, mot gruppaktiviteter som gör att denna tour inte kan hållas får du självklart pengarna tillbaka.